• kam punuar për  ndërtimin e Podujevës
    DERI SOT kam punuar për ndërtimin e Podujevës
  • do të punojë për zhvillimin e saj!
    NGA NESËR do të punojë për zhvillimin e saj!
Karriera Politike

Karriera Politike

Kryetarë i Podujevës dhe Nënkryarë i LDK-së

Mëso më shumë
Vullnetarët

Vullnetarët

Bashkohu për të kontrubuar në ndryshimin që dëshironi Ju!

Mëso më shumë

Jam i përkushtuar të punoj për Podujevën

Komunë me qeverisje efikase, arsim cilësor, mjedis të pastër, shëndetësi dhe mirëqenie për të gjithë, ambient të përshtatshëm për biznes, bujqësi të zhvilluar, ngritje të cilësisë së jetesës. – Ky është vizioni ynë

Infrastrukturë

Shkolla

Bujqësi

Kontribuo për vizionin tonë!

Asnjëherë mos dyshoni nëse një grup i ndërgjegjshëm dhe i angazhuar qytetarësh mund të ndryshojnë botën. Në fakt, ata janë të vetmit që e kanë bërë këtë.
~ Margaret Mead

Informohu në e mail

Abonohu tani për të marrë lajmet i pari

[custom-facebook-feed]